Over ons

One miracle a day staat voor de kleine stappen die je zet om grote doelen te bereiken. Wat kun je elke dag doen om daar te komen waar je wilt zijn. Wat zijn je dagelijkse handelingen en acties. Met kleine stappen is het niet overweldigend en ontwikkel je een duurzame verandering.

Adeline Gogelein

Als bioloog met passie voor de hersenwetenschappen heb ik me altijd bezig gehouden met gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Ik gebruik mijn kennis over fysieke werking van het lichaam en hersenen in de therapie en kan daardoor goed inzichtelijk maken waar de pijnpunten zitten. Zelf getijsterd door laag zelfvertrouwen en pijnlijke ervaringen uit het verleden, heb ik gezocht naar manieren om persoonlijk krachtiger te worden. Sinds ik ervaren heb wat hypnose en NLP kan doen bij gedragsverandering, begeleid ik enthousiast anderen op maat in het streven naar een evenwichtiger leven.

Léon Oud

Tijdens biologie heb ik mij gericht op de moleculaire wetenschap en verdiept op wat celniveau speelde, dit heb ik later aangevuld met kennis over beweging via fysiotherapie en kennis over voeding. Ik zoek naar de balans in het lichaam en vul dit aan met de tekorten. Dankzij mijn sterk analytisch vermogen en oog voor details, kan ik vrij snel de bron van de problemen opsporen en gerichte adviezen geven.